Втора загуба от УНСС – Easy Credit за сезона

“Студентите” от УНСС – Easy Credit ни писаха отлична оценка и даже ни оставиха едно на ум в последната секунда за крайното 7:0. Това е най-голямото поражение на Танг Ра в първенството по футзал до сега.С оглед на резултата е малко безсмислено да обясняваме, че срещата започна равностойно и дори след първия “лек” гол в нашата врата играхме като равен с равен срещу далеч по-опитния ни противник.

SAM_0843

През втората част на първото полувреме УНСС Easy Credit отбеляза още две майсторски попадения за 3:0 на почивката. Второто полувреме започна с голям ентусиазъм от наша страна и въпреки сгъстената защита на съперника създадохме 3 добри голови положения. За жалост и късметът ни изневери, но пък за сметка на това опитния съперник реализира първата си по-сериозна контра за 4:0.

До края бе въпрос на време колко гола още ще получим и дали чистите ни положения ще достигнат 10. Подчертаваме майсторството на съперника. Нашата беззъба и леко уплашена игра в големи периоди от срещата и пропускаме редицата оправдания.

В крайна сметка изиграхме една полезна учебна игра, в която видяхме много от слабостите си. УНСС – Easy Credit пък записаха лесни и приятни 3 точки в борбата си за първото място.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>