Тежък старт на сезона

Две поражения записа Танг-Ра в началото на новия сезон в първенството на София по футзал. Въпреки, че се изправихме срещу двата най-силни отбора в шампионата, успяхме да се представим на ниво в определени части от мачовете. Липсата на подготовка и сработване с новите ни играчи си каза думата и логично отстъпихме.

В първия кръг завършихме 3:7 срещу шампиона от УНСС-Easy Credit. До почивката водихме водихме през повечето време и завършихме 2:2 с два гола на Слави Здравков. През втората част се загубихме на терена и получихме 5 попадения срещу един на играещия треньор Младен Христов.

1unss

Втората среща бе срещу Левски София Запад. Традиционно силен отбор, който миналата година успяхме да излъжем само веднъж и отмъкнахме точка след 4:4. Сега мачът започна перфектно за Танг-Ра с гол в 15-тата секунда на Младен Христов. След това обаче сините вдигнаха оборотите и не ни позволиха да задържим топката в тяхното поле. Пресата им бе перфектна и до почивката водеха с 3:1. През втората част си разменихме по няколко гола за 6:3. в последните секунди “избухнахме” с 2 бързи гола за 5:6, но нямахме време и сили за решително попадение. Голмайстори през втората част за Танг-Ра – Станилав Станков, Васил Мавриков и още два  на Младен Христов.

2levski

Веднага след мача част от отбора тръгна за своето участие на Световното първенство по футбол за бездомни, което ще се проведе в Чили. Очакваме Куаси, Чушката и треньорът на тима Младен Христов да представят България достойно на Мондиала!

фото: http://futsal-bg.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>