Предложение за брак, юбилей и много голове за Танг Ра

Разгромна победа за Танг Ра в предпоследния ни мач от първенството на София по футзал. Въпреки, че загубихме шансове за класиране в следващата фаза на шампионата, показахме, че имаме желание и глад за успехи. Жертва на устрема ни се оказа отборът на Унекс, в чиито състав нямаше и помен от артисцизма и приповдигнатото  настроение, които демонстрираха в предишния ни мач.Не е наша работа да коментираме отношението им към съдиите, но то е далеч от нашата философия за спорта.

klasirane-19

Самата среща започна с гол на Танг Ра в първата минута, до почивката стигнахме класическия резултат 7:2, а през втората част видимо намалихме оборотите за крайното 12:4. В последните секунди игралият страхотно вратар Куаси Ив пропусна да отбележи дълга дузпа. За първи път от няколко месеца насам разполагахме с 8 полеви състезатели, което разбира се веднага се отрази. С 4 попадения се отличи Младен Христов, 3 добави Асен Станков, два фамозни гола на капитана Слави Здравков и по един на Чушката, Васил Мавриков и Красимир Алексиев. Последните двама реализираха за първи път през сезона.

buzan-50

Минути преди мача президентът на Танг Ра Виктор Кирков връчи почетната фланелка с номер 50 на техническия директор Бисер Петков по повод неговия юбилей. Екипът е с личен автограф от Фабио Капело.

merry-me

Най-важното в срещата обаче не бе нито резултатът, нито дори Фабио Капело. Преди първият съдийски сигнал отборът на Танг Ра подготви страхотна хореография, чрез която помогна на треньора си Методи Здравков да предложи брак на своята възлюбена Филипа Арнаудова. Бъдещата госпожа Здравкова бе видимо развълнувана и с нетърпение очакваме нейният отговор :)

Горчиво!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>