“ФК Танг Ра” открива първата детска школа по футзал в София

“Футболен клуб Танг Ра” дава съвместна пресконференция с представители на Столична община по повод предстоящото откриване на първата детско-юношеска школа по футзал в София.

Срещата с медиите ще се състои на 18 декември 2013 г. (сряда) от 11:00 часа в зала “Официална” на Столична община на ул. “Московска” 33. “ФК Танг Ра” беше създаден през лятото на
тази година като продължение на проекта “Отбор на надеждата” с помощта на проектно финансиране от Дирекция “Превенция, интеграция, спорт и туризъм” на Столична община.

Отборът, който участва в столичното първенство по футзал, е съставен изцяло от хора израснали в социални институции, както и бежанци от три различни националности, които също ще имат свой представител на пресконференцията.

Участници: Представител на Столична община, Ивайло Панев – кмет на район “Кремиковци” на Столична община, Методи Здравков – старши треньор на “ФК Танг Ра” и Виктор Кирков – президент на “ФК Танг Ра”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>