Излизаме за победа срещу Академик

Излизаме единствено с мисъл и нагласа за победа в утрешния мач срещу Академик Благоевград заяви старши треньорът на Танг Ра Методи Здравков. Въпреки, че имаме съперник с пълен актив от точки от началото на първенството, ние вярваме в своите шансове и ще преследваме първата си победа.

Здравков отчита опита и добрата игра на Академик, както и проблемите в неговия състав. Все още част от състезателите не са картотекирани, а капитанът Слави Здравков е контузен.

През изминалата седмица момчетата са тренирали няколко заучени комбинации и са наблегнали на упражнения с които да изчистят непредизвиканите грешки заради които допуснаха повечето от головете в първите две срещи. Тактическата подготовка върви паралелно, но Методи Здравков смята, че резултатите от нея реално могат да се очакват във втората третина от първенството.

Познавайки възможностите и амбициите на състава си той вярва в успеха още утре.

Мачът срещу Академик Благоевград е утре от 19 часа в НСА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>