Вини Джоунс се сдоби с фланелка на „Танг Ра”

Вини Джоунс се сдоби с фланелка на футболен клуб „Танг Ра” броени минути след като кацна на летище София. Това е вторият символичен подарък, който 49-годишната футболна легенда и актьор ще свързва с България. Вини Джоунс пази и фланелка на Христо Стоичков в къщата си в Холивуд.

Легендарният футболист получи сувенира на ФК „Танг Ра“ от президента на клуба Виктор Кирков по време на пресконференция в Гранд хотел „София“ по повод предстоящото му участие в риалити шоуто „Къртицата 2“, продуцирано от „Междинна станция“.

Вини Джоунс 2

„Това, което ми направи впечатление преди години, беше, че имената на всички футболисти са много подобни и затова ми се сториха като роднини”, сподели Джоунс спомените си от първата си визита у нас през далечната 1994 година, когато с отбора на Уелс игра срещу българския национален отбор в квалификация за Европейското първенство в Англия’96.

Бившият футболист и настоящ актьор демонстрира елегантен стил, като акцентът бе на любимата му шапка-бомбе. „Колкото повече посребряват косите на един мъж, или изобщо започнат да липсват, толкова повече той заобичва шапките. Имам толкова много в колекцията си, че вече не ги броя. Но винаги се ядосвам, когато забравя някоя от тях в самолета – обикновено, когато си пийна”, пошегува се Джоунс.

Вини Джоунс 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>