Нови две загуби и селекция в движение за Танг Ра

Резервната ни скамейка доста окъся в последно време в следствие на различни процеси в клуба. Тъй като това се вписва в стратегията ни за дългосрочно развитие в българския футзал бяхме решили да довършим сезона с наличните играчи. Загубата с 5:4 от ЦСКА обаче промени малко нещата. След като поведохме с 4:1 момчетата се умориха и допуснаха невероятен обрат с 4 поредни гола в края.

За това решихме да се подкрепим с 3-ма опитни играчи, които малко да улеснят ротацията на треньора Методи Здравков. В последния мач срещу УНСС взеха участие Хари Бориславов (отбелязъл невероятно красив гол) и Васил Мавриков. За следващия двубой ще бъдат на линия още Станислав Станков и пропусналия няколко мача Любомир Ахади.

Мачът с УНСС Easy Credit се различаваше доста от предните ни мачове с този съперник. През първото полувреме бяхме напълно равностойни, пропуснахме куп положения и стигнахме до 1:1 на почивката. В началото на втората част съотношението на силите се запази, но 5 минути след подновяването на играта получихме доста лек гол. Хвърлихме се да изравняваме, получихме 3-ти от контра атака и треньорът Методи Здравков реши да изпробва как играем с 5-ти полеви играч. Създадохме опасности, пропуснахме една дълга дузпа и в края допуснахме няколко гола в опразнената ни врата за крайното 7:1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>