Юношите на „Танг Ра” с четири поредни победи от началото на сезона

Юношеският отбор на „Танг Ра” записа четири поредни победи от началото на сезона, надигравайки безапелационно своите съперници в спортната зала в столичния квартал „Челопечене”. Играчите на младия и талантлив треньор Виктор Йорданов победиха съставите на „Орландовци” с 9:6 и 14:2 и на „Нови Искър” с 15:1 и 18:2.

jun1

В края на миналия сезон „Танг Ра” се наложи безапелационно и над тима на „Кремиковци” с 8:2 при по-малките и с 4:3 при по-големите юноши. Двубоите ясно демонстрираха сериозното предимство на футзала при изграждането на млади футболисти. Основната заслуга за развитието на младите таланти е на дипломирания футболен специалист Виктор Йорданов, който е юрист по професия и практикува в „Танг Ра” без заплащане.

В юношеския отбор на „Танг Ра” се подготвят общо 14 момчета: Петьо Огнянов, Венелин Иванкин, Мартин Камелиев, Атанас Борисов, Виктор Алексиев, Васил Александров, Стоян Чобанов, Тихомир Михайлов, Али Силвиев, Найден Стоименов, Данаил Димитров, Аделин Тодоров, Найден Батаклиев, Красимир Мирчев.

jun2

Те използват безплатно залата в „Челопечене”, благодарение на столичния район „Кремиковци” и са екипирани със средства от Програма за изпълнение на Общинската стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта на Столична община.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>