„Танг Ра” игра в благотворителния турнир „Да помогнем на Бобка”

Футболен клуб „Танг Ра” за пореден път се включи в благотворителен турнир, като този път инициативата беше в подкрепа на каузата “Да помогнем на Бобка”. Спортни журналисти, футболни съдии, бивши футболисти и треньори се събраха да играят футбол, за да помогнат събирането на средства за лечението на 10-годишната Боряна Дикова. Детето в момента се лекува в Германия от тумор на яйчниците, след като преди това е изкарало неуспешно и погрешно лечение в България. Средствата, които са отпуснати от фонда за лечение на деца в чужбина, покриват една значителна част от разходите, но, за съжаление, не достигат.

Турнир за Бобка 2

В рамките на инициативата ФК „Танг Ра“ се изправи срещу тим от популярни играчи от близкото минало като Асен Букарев, Ивайло Петров, Милен Радуканов, Таско Тасков, Предраг Пажин, Светослав Петров и Дончо Донев. По-късно се проведе и дамски футболен мач – спортните журналистки ще играят срещу отбор от съдийки и студентки от НСА.

Към благотворителната кампания се включи и Българският футболен съюз, който обяви, че 20 процента от приходите от билети на предстоящия мач между България и Малта ще отидат за лечението на Бобка.

Даренията могат да се правят на следните банкови сметки:

Сметка в лева:

IBAN: BG48 RZBB 9155 1066 4654 17

BIC: RZBBBGSF

Любов Иванова Тотева

Сметка в евро:

IBAN:BG36RZBB91551466465406

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>