„Танг Ра” надигра и ЦСКА

“Танг Ра” записа втора поредна победа в столичното първенство по футзал, след като надигра с 4:2 състава на ЦСКА. С този успех отборът събра актив от 6 точки и вече дели местата от 4-то до 6-то във временното класиране на шампионата, заедно с ФК „Г” и ЦСКА.

tangracska

 

Двубоят срещу „армейците” започна с натиск от страна на „Танг Ра” и тимът логично поведе с попадение на камерунеца Стийв Чапчет. ЦСКА съумя да върне попадението и да изравни резултата. Последваха няколко равностойни минути, в които и двата отбора направиха доста пропуски. Тогава дойде и попадението на Асен Станков за 2:1 в полза на „Танг Ра”. От този момент до края на мача на терена в хандбалната зала на НСА доминираше само съставът на символичните домакини.

Последваха нов гол на Стийв и четвърто попадение, което беше дело на Ангел Станков – Чушката и много пропуски за „Танг Ра”. Съставът на ЦСКА успя да отбележи за втори път едва в последните минути на срещата.

Интересно е да се отбележи, че в игра за „Танг Ра” влязоха едва шест полеви играчи – Стийв Чапчет, Ангел Станков, Славчо Здравков, Асен Станков, Любомир Ахади и Георги Блажев. На вратата отлично се представи малиецът Куаси Ив.

tangra-siv

 

В двубоят с ЦСКА играчите на „Танг Ра” за първи път носиха втория си екип, произведен от фирма MISHO – сиви фланелки и черни гащета.

 

 

 

One thought on “„Танг Ра” надигра и ЦСКА

  1. Pingback: Видео от победата над ЦСКА | Tang Ra FC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>