Денят на мача

Успяхме да картотекираме част от състезателите и днес е първият ни мач от първенството по футзал на София. Все още FIFA бави документите на част от бежанците в отбора, но въпреки това сме готови за първото изпитание. Настроението е приповдигнато, вълнението може би е малко в повече, но сме на линия :)

cropped-tangra-head21.jpg

Първият ни мач е днес от 19 часа в хандбалната зала на НСА. Съперник – опитният отбор на УНСС – EasyCredit. Ще се радваме да се видим на мача и да ни подкрепите!

Оказва се, че първенството по футзал не е особено интересно за медиите и трудно ще се намират дори резултатите от изиграните мачове в София. В това отношение колегите от Варна са в по-напреднали. Ние обещаваме на всички фенове, съперници и медии, че най-актуалната информация за всички наши мачове ще се появя тук веднага след всеки изигран мач.

Ще се радваме да сложим началото на една добра традиция.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>